• Indhold

UNI•Login for lærere og elever

For lærere og elever

Et UNI•Login er et bruger-ID, der giver dig adgang til en lang række nettjenester, bl.a. nationale test og optagelse.dk.

Du kan få et UNI•Login ved at henvende dig til brugeradministratoren på din skole, institution eller virksomhed. Det er gratis for brugerne at få et UNI•Login. Læs mere om UNI•Login.

Er du elev? Få hjælp her!

Mit UNI•Login

Se hvilke tjenester dit UNI•Login giver dig adgang til, skift din adgangskode og tilknyt e-mailadresse på mitunilogin.dk

Spørgsmål og svar

Hvordan logger jeg ud?
Du kan logge ud af UNI•Login ved at lukke alle browservinduer. Når du er logget ind på én tjeneste, vil du som regel være logget ind på en række tjenester med UNI•Login.

Kan lærere give elever ny adgangskode?
Det er skolen, der beslutter, om lærere skal have adgang til at se elevernes adgangskoder og til at stille koden tilbage til den oprindelige kode.

Hvad betyder "Du er logget ind som (brugernavn)"?
Når du er logget ind på en tjeneste med dit UNI•Login og benytter 'Tilbage-knappen', kommer du til denne side. Du kan benytte 'Fremad-knappen' for at komme tilbage til tjenesten.

Se alle spørgsmål og svar …

Kontakt Almen Support

Spørgsmålstegn

Tlf. 89 37 65 00
mandag - torsdag kl. 7.45 - 16.00
fredag kl. 7.45 - 15.00
e-mail: support@uni-c.dk

Kontakt Kundeservice

Kundeservice

Tlf. 35 87 85 90,
mandag - torsdag kl. 9.00 - 15.00,
fredag kl. 9.00 - 14.00
e-mail: kundeservice@uni-c.dk